Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

04 Jul Boho
pinkcat 0 299
Boho. Življenjski slog ali moda? Boemski slog. Edinstven, izrazito ženstveni slog za kreativne, individualne, svobodomiselne. Udobna oblačila iz narav..
26 Apr Pink Cat in nepremagljive pike
pinkcat 0 315
Iz sezone v sezono smo priča novim in novim modnim trendom, ki jih marsikatera navdušenka nad novimi slogi z veseljem umesti v svojo garderobo, pogost..
19 Apr Pink Cat in mavrični slog
pinkcat 0 298
Mavrica. Igra svetlobe. Svet barv prebuja čute. Živahne, pisane, pestre barve vplivajo na počutje, doživljanje. Premagujejo utrujenost in pesimizem. M..
11 Mar Pink Cat v črnem
pinkcat 0 8016
So trenutki, ko kljub temu, da obožujemo svetlobo, mavrico, cvetlične in pastelne odtenke, izberemo črno. Pa niti slučajno zato, ker bi pri Pink Cat b..
08 Feb Boho klobuk
pinkcat 0 6066
Boho klobuk. Klobuk v hipijevskem slogu poznih 60-ih let. Lahek, slamnat, v kombinaciji s soncem, slano kožo in vetrom. Topel in volnen v hladnejših m..
01 Feb Pink Cat nonšalantnost
pinkcat 0 8295
Biti edinstven, biti samosvoj, biti to, kar v resnici si. Biti srečen. Žareti in izžarevati svojstvenost. Je to tako težko ? Ne. Pogum je poceni in..
14 Jan Karirasto oblačilce je vedno zanimiv izbor
pinkcat 0 10078
Karo vzorec je vedno priljubljena izbira, ko nameravate iz garderobne omare potegniti kos zanimivega oblačila. Ne glede na letni čas. Pa tudi ne gl..
05 Jan Januarsko modno zatišje
pinkcat 0 13856
Januar. Mesec, ki v primerjavi s prepogosto enormno kičastim decembrom pomeni zatišje. Počitek.Razposajeno mnogobarvni december nadomesti mirnejši, za..
07 Dec Choker
pinkcat 0 662
Obstajajo modni dodatki, ki bi jih lahko uvrstili med trendovske. Tako imenovane choker ogrlice. Kot trend smo jih srečevali skozi različna obdobja,..
20 Oct Blazer
pinkcat 0 477
Blazer je eden tistih elegantnih kosov oblačil, ki v omarah modno osveščenih dam poskrbi, da so primerno urejene in privlačne. Čeprav je nastal tako..
12 Oct Brez dvoma so obleke najlepša in najbolj ženstvena oblačila
pinkcat 0 488
Brez dvoma so obleke najlepša in najbolj ženstvena oblačila. Prav nobeno oblačilo ne poudari figure tako, kot jo poudari elegantna, trendovska oble..
10 Oct Kupite kos oblačila, ki vam je resnično všeč in pristaja vašemu stilu
pinkcat 0 524
Ste obsedene z nakupovanjem oblačil, ki spadajo med zadnje modne trende? Brezveze. Kupite kos oblačila, ki vam je resnično všeč in pristaja vašemu sti..
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)