Menu
Your Cart

Dostava in načini plačila

Dobavljivost

Podjetje se zavezuje, da bo blago dostavilo v najkrajšem možnem času. Naročene izdelke  do 15:00 ure, ki so pri nas na zalogi, odpošljemo še isti dan (od ponedeljka do petka) in jih lahko prevzamete že naslednji dan. Če vas ob dostavi paketa ne bo doma, boste lahko pošiljko dvignili na vaši najbližji pošti v roku 15 dni. Izdelke, plačane po predračunu, odpošljemo takoj, ko je bilo nakazilo potrjeno. Svetujemo vam, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov: trgovina@pink-cat.si, da bo šlo vaše naročilo najhitreje v obdelavo. Običajno je rok dostave za izdelke, ki so pri nas na zalogi, 1-3 delovne dni. Čas dostave za izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, je 10-14 delovnih dni. Če vam izdelka ne bomo uspeli pravočasno odposlati oz. ga trenutno ni na zalogi pri nas ali pri dobavitelju, vas bomo obvestili na vaš kontaktni naslov.


Kdaj

Dostava se vrši naslednji delovni dan od dneva odpreme. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, tako da boste pošiljko pričakovali.


Kdo

Naročeno blago dostavljamo s pogodbeno dostavno službo (Pošta Slovenije).


Stroški

Pri nakupu izdelkov nad 50,00 EUR krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje INITIUM LIFE, Zlatko Mir s.p., ki upravlja spletno trgovino. Za vsa naročila do vrednosti 50,00 € je strošek dostave in pakiranja enak, ne glede na količino, velikost, težo izdelkov in znaša 2,90 €. Pri prevzemu paketa ni potrebno doplačati nobene provizije.Kam


Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na ta naslov.Prosimo, poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo ali prevzem na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije.
Načini plačilaNa voljo so naslednji načini plačila:


- plačilo po povzetju;
- z nakazilom na račun podjetja INITIUM LIFE, Zlatko Mir s.p. (po ponudbi/predračunu);
- plačilo preko PayPal-aMožno je le plačilo v enkratnem znesku.Ob naročilu boste na vaš e-naslov prejeli povzetek naročila, ki bo vseboval tudi podatek o dostavi, izbranem načinu plačila in vrednosti. Ob prevzemu pošiljke boste prejeli tudi račun v fizični obliki.V primeru plačila po predračunu  bomo paket odposlali v najkrajšem možnem času po prejemu vašega nakazila in če so artikli na zalogi v spletni trgovini. Naročeni artikli bodo za vas rezervirani 3 delovne dni, v primeru, da v tem času ne poravnate predračuna, bodo po preteklih treh dneh vaši artikli zopet na voljo vsem kupcem.Predračun je veljaven 3 delovne dni od prejema naročila.


Plačilo po povzetju

Naročilo plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu. Ob prejemu pošiljke ne plačate stroškov provizije.Plačilo preko PayPal-a

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da prodajalcu številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal, je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.


Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko na elektronsko pošto:  trgovina@pink-cat.si pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.
Osebni prevzem na dogovorjenem mestu


Osebni prevzem,  pri katerem stroškov dostave in pakiranja ne obračunamo,  je mogoč med 16:00 in 19:00 uro na dogovorjenem mestu le ob predhodni najavi na telefonsko številko 070 141 555 ali preko elektronske pošte trgovina@pink-cat.si. Naročene izdelke lahko prevzamete v primeru predhodnega plačila po predračunu. Ob osebnem prevzemu prejmete račun v fizični obliki. Plačilo z gotovino pri osebnem prevzemu ni mogoče.